AJA Brasov
Apreciază acest articol

Salutare, brașoveni, atleți și participanți la Crosul 15 Noiembrie! Vă mulțumim pentru mesajele trimise și interesul manifestat pentru acest frumos eveniment atletic.

Vrem să aducem câteva lamuriri privind ediția din acest an.

Contractul privind organizarea acestei competiții, încheiat între Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și Asociația 15 Noiembrie 1987, deținătoarea drepturilor și a mărcii Crosul 15 Noiembrie, a expirat în luna ianuarie a acestui an. Obiectul contractului prevedea organizarea de către AJA Brașov a două ediții (2018 și 2019) ale concursului.

Asta s-a și întâmplat. Au fost două evenimente internaționale reușite, de un nivel mult superior celor de până atunci. Nu a fost totul perfect, mereu e loc de mai bine, mai ales în sport, dar diferența față de precedentele a fost evidentă. Orice eveniment capătă îmbunătățiri de la o ediție la alta, ceea ce trebuie să se întâmple și de acum înainte la Crosul 15 Noiembrie. Am vrut să ridicăm ștacheta și am reușit, ne-am făcut datoria. Așadar, am ajuns la finish.

Le mulțumim tuturor alegătorilor, susținătorilor acestora și spectatorilor, profesorilor, antrenorilor și cluburilor.

De asemenea, le transmitem mulțumiri și toate gândurile bune:

– Primăriei, Consiliului Local și Consiliului Județean Brașov (co-finanțatori);

– Instituției Prefectului Brașov;

– partenerilor și sponsorilor;

– instituțiilor și autorităților care s-au implicat în buna desfășurare a celor două ediții;

– presei locale, ziariștilor independenți și mass-media care au promovat și transmis informații despre eveniment;

– voluntarilor, foarte importanți în organizarea oricăriu eveniment;

– tuturor persoanelor implicate în organizare (arbitraj, cronometraj, secretariat, logistică, staff medical, anti-doping, foto și video, entertainment, vânzări, comunicare, IT și tehnic) și oamenilor din Federaţia Română de Atletism, acelora care ne-au fost alături și la bine, dar mai ales la greu.

Organizând cele două ediții, orașul Brașov și atletismul de aici au câștigat un prieten adevărat. E o persoană deosebită, un simbol al sportului românesc și un nume recunoscut în elita atletismului mondial: doamna Paula Ivan. Îi mulțumim că ne-a susținut și ne-a reprezentat, ca ambasador al evenimentului. Respect doamnă, aveți toată recunoștința noastră!

La foarte multe ediții, inclusiv la cele două pe care AJA Brașov le-a organizat, concursul a avut un sprijin de bază: primarul George Scripcaru. A înțeles importanța acestui eveniment pentru comunitatea noastră, mereu a dat mobilizarea. Mulțumirile noastre! 

Anul trecut, am înregistrat un record de participare: 1.850 atleți amatori de toate vârstele și de performanță. Printre aceștia (participant constant de 25 de ani!), noul primar al Brașovului: Allen Coliban. Mulțumim pentru cuvintele de apreciere de anul trecut, succes în noua misiune!

Prietenilor de la Asociația 15 Noiembrie 1987 le mulțumim pentru încrederea acordată, credem că nu i-am dezamăgit. Le urăm succes în organizarea concursului. Să ducă mai departe lucrurile bune pe care le-am realizat și să țină nivelul la fel de sus. Crosul 15 Noiembrie e cel mai important eveniment sportiv al Brașovului și unul dintre cele mai reprezentative ale comunității noastre. Așa trebuie să fie.

În continuare, AJA Brașov se va preocupa și va crește proiectele proprii, va produce altele noi și își va respecta misiunea pe care o are, de organizare, dezvoltare și promovare a atletismului în județul Brașov.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *