Andreea Mikloș și bucuria reluării alergărilor în aer liber

0
Apreciază acest articol

Într-un articol publicat pe site-ului FRA, Andreea Mikloș (21 ani) face o retrospectivă a anului 2020, al cărui sezon competițional îl începuse în forță, în sală. „Am reușit să făc record perspnal la 400 metri, am reușit să cuceresc medalia de aur la Balcaniadă și, în același timp, am devenit campioană națională de tineret și seniori”, rememorează atleta de la CSM București. Din păcate, a venit pandemia și accidentarea pe care a suferit-o la Campionatele Internaționale ale României, de la Cluj-Napoca.

Obiectivele pe care și le-a propus Andreea Mikloș în 2021

Privind spre 2021, eleva antrenoarei Magdolna Kanizsay își dezvăluie obiectivele: „Îmi doresc să fiu sută la sută sănătoasă, pentru a mă putea pregăti pentru marile competiții ce vor avea loc anul viitor. Îmi doresc foarte mult să realizez baremul de calificare la Jocurile Olimpice și vreau, totodată, să cuceresc o medalie la Campionatele Europene de tineret. Pe lângă toate acestea, vreau să particip și la Europene de sală pentru seniori”.

Interviul realizat de Daniel Remeș, în cadrul proiectului „Campionii României 2020”, îl găsiți aici. (sursa foto: Andreea Mikloș/ pagina personală Facebook)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *