foto: Silviu Prescornițoiu.

Apreciază acest articol

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov vă transmite toate gândurile bune și urările de bine, dragi atleți, antrenori și oficiali ai cluburilor de atletism din județul Brașov, părinți și susținători ai „sportului regină”, ziariști de sport și mass-media brașoveană, care ne-ați susținut și ați promovat atletismul și activitatea noastră, dragi iubitori de atletism și sport, în general.

Același mesaj îl reînoim pentru oficialitățile și reprezentanții instituțiilor din Brașov care ne-au fost alături în desfășurarea proiectelor și programelor noastre: Primăria și Consiliul Local Brașov, Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov, Primăriile Tărlungeni, Zărnești, Recea, Codlea, Făgăraș și Rupea, Inspectoratul Județean de Poliție Brașov – Serviciul Rutier, Poliția Locală Brașov, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista” Brașov, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Nicolae Titulescu” Brașov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” Brașov, Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane – Universitatea „Transilvania” Brașov, Clubul Olimpic Brașov, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Complexul Sportiv Național Poiana Brașov.

Un loc special îl ocupă, mereu, cei fără de care ne-ar fi fost infinit mai greu: sponsori și parteneri privați, societăți comerciale, care ați fost lângă noi, AJA Brașov, la bine, dar mai ales la greu, chiar și cu atenție, răbdare și înțelegere. Nu ne-a fost ușor, știm că v-a fost și vă este dificil, mai ales în aceste vremuri. Împreună trecem peste toate, până la urmă!

Ne vom auzi până să intrăm în Noul An, când vom afla, împreună, cine sunt premianții Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov în anul 2020.

Să aveți un Crăciun fericit, cu liniște și bucurii, să dea Domnul să fim sănătoși cu toții și să ne vedem cu bine, cu multe surprize plăcute în anul 2021, în slujba atletismului și a sportului, a Brașovului și a brașovenilor! La mulți ani!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *