De când a intrat în proprietate privată (Biserica Evanghelică C.A. din România - Parohia Braşov), stadionul unde ființa Liceul Sportiv a devenit interzis atletismului.

Apreciază acest articol

Atleți amatori de toate vârstele – cu mic, cu mare, atleți de performanță sau profesioniști din Brașov și din România, antrenori și oameni din atletism, susținători și prieteni ai atletismului, să avem parte, împreună, de un An Nou 2022 mai bun, mai fericit! Și dătător de speranțe pentru rezolvarea marii noastre probleme: infrastructura.

Sperăm, cu toții, că ce a fost mai greu în acești ani de pandemie a trecut și că vom începe să ne revenim cât mai aproape de normal, începând cu antrenamentele și competițiile – și tot ce ține de acestea, în primul rând.

Privind acum spre 2022, la Brașov, primele competiții importante și-au anunțat organizarea:
– Tradiționalul Cros 15 Noiembrie – Brașov 5K, organizat duminică, 13 noiembrie 2022, pe traseul clasic pe care l-au parcurs muncitorii de la Uzina de Autocamioane la Revolta Anticomunistă de la 15 Noiembrie 1987. În noiembrie se împlinesc 35 de atunci!
– Brașov 10K, concurs de alergare pe șosea din cadrul Brașov Running Festival (ediția 2), eveniment ce se va desfășura duminică, 25 septembrie 2022, în cartierul Coresi;

Îi așteptăm la atletism pe copii și pe toți brașovenii adepți ai unui stil de viață sănătos, dornici de mișcare și autodepășire.

De asemenea, atleților și antrenorilor brașoveni le dorim să-și îndeplinească rezultatele pe care și le propun, iar cluburilor noastre, să-și realizeze cu succes proiectele pe care și le propun și să-și îmbogățească palmaresul.

La mulți ani, tuturor!

Președinte AJA Brașov,
SILVIU PRESCORNIȚOIU

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *