Nu ratați! Curs gratuit pentru arbitri de atletism din județul Brașov

0
Apreciază acest articol

Crosul 15 Noiembrie aduce cursurile de arbitri FRA la Brașov! Arbitrii formați acum vor face parte din echipa de arbitraj de la ediția de anul viitor, precum și la alte concursuri din Brașov și din România.

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov și partenerul nostru, Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane (FEFSM) – Universitatea „Transilvania” suntem gazdele cursului gratuit de formare și evaluare pentru noi arbitri de atletism, pe care Federația Română de Atletism prin Comisia Centrală de Arbitri, condusă de Alexandru Ștefan, îl organizează la Brașov, în zilele de 11-12 noiembrie 2022. 

Vă puteți înscrie completând formularul de pe site-ul FRA.

Cursul se desfășoară cu prilejul concursurilor de atletism Crosul 15 Noiembrie, Campionatul Național de Alergare pe Șosea 5K și Brașov 5K, evenimente sportive ce comemorează împlinirea a 35 de ani de la Revolta anticomunistă a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane.

Cursul va cuprinde trei module, plus un examen test grilă, compus din 30 întrebări:

  1. Partea generală și alergări;
  2. Sărituri;
  3. Aruncări.

Lectori vor fi Alexandru Ștefan, Constantin Macovei și Marius Istrate.

Programul evenimentului:

Vineri, 11.11.2022

Reuniunea I, orele 17:00-19:30;

Sâmbătă, 12.11.2022

Reuniunea II, orele 09:00-10:30;

Reuniunea III, orele 10:45-12:30;

Examen, orele 13:30-14:30.

Cursanții care reușesc să promoveze examenul, cu un procentaj de peste 80% vor obține carnetul de ,,arbitru atletism” la Federația Română de Atletism.

Cursul se va desfășura la Institutul ProDD al Universității „Transilvania”, aflat în municipiul Brașov (zona CATTIA), pe str. Institutului la nr. 10, în Sala L1. Cursul este gratuit și li se adresează studenților de la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, dar și ai Universității „Transilvania”, în general, precum și tuturor celor interesați, care au vârste cuprinse între 18 și 45 de ani.

Deschiderea oficială a cursului va fi făcută de către decanul FEFSM Brașov, Conf. Dr. Ioan Turcu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *