Brașov Running Festival, cea mai importantă competiție de alergare din sud-estul Europei

0
Apreciază acest articol

Brașov Running Festival (ediția a 3-a) este un eveniment sportiv internațional organizat în parteneriat de Clubul Sportiv Cetatea Brașovia, compania Comparty și Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov în zilele de 9-10 septembrie 2023, în municipiul Brașov, în cartierul Coresi, pe străzile Camil Petrescu, Tudor Arghezi, Zaharia Stancu și 13 Decembrie, pe aleile și în parcările din acea zonă a orașului.

Concursurile Brasov Running Festival si TRUNSYLVANIA International 10K sunt proiecte co-finanțate de Primăria Brașov, din fondurile provenite de la bugetul Municipiului Brașov destinate finanțării proiectelor sportive de interes general, pentru linia de finantare „Sportul de performanță”.

Daniel Șanta, directorul Brașov Running Festival a acordat un interviu pentru Playtech:

„Brașov Running Festival e cea mai importantă competiție de alergare pe șosea pentru atleți de elită din sud-estul Europei. De la Ljubljana până la Istanbul, nicio altă cursă din nicio altă localitate a acestei părți de continent nu are un nivel de competitivitate atât de ridicat. Iar asta se confirmă prin certificarea World Athletics Elite Label pe care noi am primit-o, care impune și o serie strictă de criterii privind nivelul atleților de la start, premii, organizare, măsurarea traseului, transmisiunea cursei în lumea întreagă”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *