Decizie FRA: competiții suspendate, sediu și stadion închise

0
Apreciază acest articol

Federaţia Română de Atletism a suspendat tuturor competițiilor până în data de 3 mai, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

În contextul măsurilor de prevenţie şi securitate, privind măsurile de prevenire a răspândire a COVID-19, Federaţia Română de Atletism a hotărât suspendarea tuturor competițiilor până în data de 3 mai („spiriduşi”, C4, C3, C2, C1, J3, J2, J1, T, S, M).

În funcţie de măsurile luate de autorităţi la aceea dată, acest termen poate fi prelungit până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

De asemenea, Federaţia Română de Atletism și-a închis sediul şi și își va continua activitatea exclusiv prin mijloacele de comunicare electronice şi prin telefon (e-mail, platforme de lucru online). Toate documentele pot fi trimise în continuare pe adresa de mail office@fra.ro, unde vor fi analizate şi introduse în circuitul de soluţionare în funcţie de urgenţa lor şi de posibilitatea de rezolvare.

De asemenea, Federaţia Română de Atletism le-a comunicat sportivilor, antrenorilor şi publicului că Baza Sportivă „Iolanda Balaş-Soter”, aflată în gestiunea federaţiei, se închide până în data de 3 mai, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *