Calendarul competițional FRA nu este prea afectat

0

Campionatele Naționale indoor de seniori: Roxana Bîrcă, urmărită în cursa de 1.500 m de Claudia Prisecaru și Florina Ștefana.

Apreciază acest articol

Preşedintele Federației Române de Atletism (FRA), Florin Florea, doreşte ca toate Campionatele Naţionale din acest an să se dispute, chiar dacă va fi nevoie de reprogramări.

„Noi avem o situaţie oarecum aparte faţă de alte sporturi, pentru că mai toate competiţiile noastre încep în luna mai. Aşa că le vom reprograma începând cu luna iulie, august, septembrie, octombrie… deci, putem ţine absolut toate campionatele naţionale.

La atletism, noi avem două sezoane, iar cel de iarnă a fost încheiat. Doar o singură competiţie nu am apucat să facem, Campionatele Naţionale de juniori 3, în rest toate le-am încheiat, am dat toate titlurile de campioni. Aşa că pot spune că am fost favorizaţi, din punctul ăsta de vedere, pentru că nu prea am fost afectaţi la nivel de competiţii în sezonul de iarnă. Iar pentru sezonul de vară, vom vedea care va fi evoluţia acestei pandemii. Pentru că am discutat la nivelul Biroului Federal şi vrem să le facem pe toate, la toate categoriile de vârstă.

La nivelul la care sunt pregătiţi sportivii anul ăsta, pentru că toată lumea se pregăteşte acum la fel, adică în casă. Acum nu trebuie să stabilim recorduri mondiale, noi trebuie să dăm titlurile de campioni naţionali”, a declarat oficialul FRA.

Cei interesați găsesc AICI calendarul competițional al FRA.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *