Antrenamentele atleților de la Melbourne Track Club

0

foto: Ian Currie/ Herald Sun

Apreciază acest articol

Pandemia i-a despărțit pe atleții clubului Melbourne Track. Unii au plecate la localitățile de domiciliu, alții au rămas pe loc.

Soții Gregsons, Ryan și Genevieve (foto), sunt la peste o mie de kilometri de Meobourne, în orașul Forster din regiunea New South Wales. Ryan (29 ani) este campionul țării și deținătorul celor două recorduri naționale (afară și în sală) la 1.500 m, iar Genevieve (fostă LaCaze), în vârstă de 30 de ani, este specialistă în proba de 3.000 obstacole. Amândoi au fost prezenți la Jocurile Olimpice d la Londra (2012) și Rio de Janeiro (2016).

Matthew Ramsden (22 ani), noul star australian al distanțelor de semifond, așa cum este considerat de specialiștii de la Antipozi, și campion al Oceaniei s-a întors în Australia de vest. Pe când alergătorii de 3.000 obstacole, 5.000 și 10.000 m, Stewart McSweyn (24 ani) și Brett Robinson (28 an), precum și (semi)maratonista Sinead Diver (43 ani) își continuă antrenamentele, individual sau pe perechi, la Melbourne.

„Comunicăm cu ei atât cât putem. Adunarea și pregătirea lor laolaltă nu este posibilă, în aceste momente. Când competițiile vor reveni pe masă și vom reveni, din nou, împreună și ne vom intra în normal”, spune antrenorul Nic Bideau.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *