Calendar competitional

Calendar competitional
Apreciază acest articol

Calendar competițional = totalitatea concursurilor de atletism (stadion, sală, șosea, alergare montană etc.) organizate într-un an calendaristic. La sfârșitul unui an de zile, dar nu mai târziu de termenul de 15 decembrie, Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov va publica pe site-ul oficial, pe Atlet Info, în social media și va transmite prin intermediul mass media din Brașov, Calendarul Competițional pentru anul următor. 

Propuneri pentru Calendarul competițional se primesc în tot cursul anului, până cel mai târziu în ziua de 30 noiembrie, la adresa de e-mail contact@ajabrasov.ro.

Calendar competițional în județul Brașov

Acest calendar anual este formulat și conceput în baza propunerilor scrise primite de AJA Brașov, din partea organizatorilor de concursuri. Apoi este dezbătut și aprobat de Consiliul Director al asociației, în conformitate cu Regulamentul pentru Organizarea și Desfășurarea Concursurilor de Atletism în Județul Brașov.

Pentru o bună informare a pasionaților de atletism, a atleților amatori, de performanță și profesioniști care urmăresc Atlet Info, AJA Brașov recomandă și cele două calendare ale Federației Române de Atletism (FRA): calendarul de competiții naționale și internaționale și calendarul de concursuri naționale și regionale.

Distribuie