Despre

Despre
Apreciază acest articol

Despre revista Atlet Info. Atlet Info este un proiect publicistic lansat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, care își propune ca prin intermediul revistei (online+print) să prezinte informații de interes, rezultate și noutăți din atletism, sub diferite formate editoriale (știri, reportaje, interviuri, cronici, editoriale etc.).

Sunt postate texte în limba română, însoțite de imagini foto și video cu atletism din Brașov, atletism din România și atletism internațional.

Autori de conținut sunt membri în Asociația Județeană de Atletism Brașov, colaboratori și parteneri ai AJA Brașov – specialiști din atletism, din domeniul sportiv și din alte zone de interes comun.

Atlet Info este prima revistă lansată, organizată și dezvoltată de o asociație județeană de atletism din România.

Despre Atlet Info și AJA Brașov

Dintre toate asociațiile județene de ramură de sport brașovene, AJA Brașov este prima și singura asociație ce deține o revistă proprie.

Asociația Județeană de Atletism Brașov este webmaster al Atlet Info.

AJA Brașov este membru afiliat la Federația Română de Atletism.

Atlet Info este un proiect pentru atletism și sport, în general. Și reprezintă o importantă rețea de comunicare și prezentare online pentru atletismul brașovean și Asociația Județeană de Atletism Brașov. Așteptăm oricând să ne contactați aici. Toate cele bune! AJA Brașov

Distribuie