Newsletter

Newsletter
Apreciază acest articol

Newsletter-ul este un „buletin informativ”, care transmite automat, prin e-mail, un număr nelimitat de mesaje persoanelor care s-au abonat la el. Prin termenul de „persoane” înțelegem: cititori, utilizatori, vizitatori, abonați, înscriși.

Newsletter Atlet Info

Prin acest sistem de poștă electronică, Atlet Info le va transmite periodic abonaților săi, fără să folosească o frecvență deranjantă pentru aceștia, mesaje cu caracter informativ de următoarele tipuri:

– articole din conținutul website-ului;

– comunicate de presă ale Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov.

Abonarea la Newsletter-ul revistei online Atlet Info se face prin completarea și trimiterea informațiilor din formularul de mai jos.

Completând formularul, cititorul/ vizitatorul/ utilizatorul este de acord cu Politica de cookie-uri și Politica de prelucrarea a datelor cu caracter personal adoptată de revista Atlet Info și Asociația Județeană de Atletism Brașov, pe care le va respecta întru-totul.

Acest Newsletter respectă Politica de cookie-uri 2020 și Politica de prelucrarea a datelor cu caracter personal a doptată de revista Atlet Info și Asociația Județeană de Atletism Brașov.

Distribuie