Publicitate 2023

Publicitate
Apreciază acest articol

Publicitate în atletism, prin Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov. Vă oferim posibilitatea să vă promovați afacerea și activitatea, prin cel mai popular și practicat sport din lume. Vă veți promova într-un mediu dinamic, prin aplicații creative și mijloace eficiente.

Câștigați imagine și notorietate. Câștigați clienți și parteneri noi. Câștigați bani și respect în comunitatea sportivă din Brașov și din România.

De ce atletism, de ce AJA Brașov?

La atletism trăim prin muncă și perseverență. Ne propunem obiective realiste și realizabile. Performanța și victoriile ne dau încredere și satisfacții. Eșecurile ne învață, dificultățile ne motivează. Suntem obișnuiți să învingem și nu ne place să pierdem.  Mereu o luăm de la capăt!

Cu AJA Brașov și Atlet Info aveți șansa să vă asociați cu un sport spectaculos și corect. Un sport ce se caracterizează prin fair-play! Iar acum, compania Dumneavoastră, imaginea și serviciile pe care doriți să le faceți cunoscute intră într-o altă lume. Este o lume nouă, generoasă în perspective și obișnuită cu rezultatele de succes.

Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov reprezintă cel mai popular și practicat sport la nivel mondial. Este un sport fără vârstă, practicat de copii, tineri, adulți și seniori. La atletism nu se ține cont de sex sau de nivel de pregătire. Nu contează categoria socială, apartenența etnică sau religioasă. Cu toții suntem egali!

De când lumea și pământul, alergarea e cea mai naturală, ușoară și la îndemână formă de practicare a exercițiului fizic. Oricare dintre noi poate fi atlet. Atlet amator, atlet de performanță sau, de ce nu?, atlet profesionist.

Atletismul se face cu trupul, mintea și sufletul. Combinația perfectă! Alergăm, sărim, aruncăm, uneori le și combinăm. Ne bucurăm de viață, suntem sănătoși și activi, facem atletism. Cu toții suntem învingători!

Primii atleți la Jocurile Olimpice au fost brașoveni

La Brașov, istoria a surprins primele manifestări de atletism în anul 1886. Atunci s-au consemnat primele întreceri de băieți și fete la 4 probe: alergare 120 m, săritura în înălțime și lungime, aruncarea greutății.

Liga Atletică Brașov a fost precursoarea Asociației Județene de Atletism Brașov de azi. Era un exemplu de organizare, bună practică și performanțe sportive în perioada interbelică. Avea chiar propria publicație scrisă, o premieră în vremurile acelea! Înaintașa AJA Brașov a tipărit, în anul 1933, primul anuar din istoria atletismului românesc.

În zona metropolitană a Brașovului a fost organizat primul maraton național din România (1926). L-a câștigat multiplul campion și polisportiv Vintilă Cristescu. Este un personaj de legendă. Erou militar și vânător de munte, el a întemeiat primul club sportiv de performanță din Brașov. A fost întâiul manager al sportului brașovean în formă organizată (1944-1947).

Atleții brașoveni, în frunte cu același Cristescu, au fost primii care au reprezentat România la Jocurile Olimpice. S-a întâmplat la ediția de la Amsterdam (1928).

Mari campioni și rezultate de poveste

De-a lungul timpului, Brașovul a avut campionii și recordmenii săi. Ludovic Gall a fost triplu campion balcanic și de 6 ori campion național la maraton. A concurat pentru Muncitorii Brașoveni, Astra Brașov, IAR Brașov, ASM Brașov. În 1935 a fost primul atlet din România câștigător al Marelui Premiu Național pentru Sport. Adică a fost „Sportivul Anului”, titlul din zilele noastre.

Ana Roth-Sălăgean a devenit campioană națională de 20 de ori (1954-1972). Din tot atletismul românesc are cele mai titluri câștigate în aceeași probă. Atleta originară din Prejmer a stabilit nu mai puțin de 40 de recorduri naționale la aruncarea greutății!

Gheorghe Cefan a crescut în cartierul brașovean Steagul Roșu și a învățat al Colegiului „Grigore Moisil”. A fost de 6 ori campion balcanic și de 10 ori campion național la 3.000 m obstacole. Probă la care a înregistrat și 6 recorduri ale României.

Ovidiu Olteanu e brașovean și el, lansat în atletismul mare de la CSȘ Luceafărul, de regretatul antrenor Liviu Mereuță. A fost un specialist al probelor de semifond, câștigând nu mai puțin de 26 de titluri de campion național. A fost de 7 ori campion balcanic, a obținut 8 victorii în Cupa Europei pe echipe, a realizat 10 recorduri ale României, din care două sunt nedoborâte până în prezent (2.000 și 3.000 metri indoor). În martie 1994, la Paris, a pierdut titlul european în proba de 3.000 metri la o diferență de 0,03 secunde! A participat la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996) la 1.500 metri și a câștigat medalia de aur (1.500 m) la Jocurile Francofoniei (1997).

Alergătoarea de 800 m și 1.500 m Elena Buhăianu-Antoci, s-a născuta și a crescut în Șcheii Brașovului. A fost ultimul nostru atlet de mare valoare. A participat la de două ori la Jocurile Olimpice, competiția sportivă supremă a lumii. La Sydney în 2000 și la Atena în 2004. A ajuns campioană europeană, multiplă campioană balcanică și națională.

La Brașov, în Poiana Brașov și la Predeal s-au scris multe povești frumoase. S-au înregistrat performanțe istorice, s-au organizat multe ediții ale Campionatelor Naționale. Iar marile campioane ale României, aici, la Brașov și-au pregătit realizările de răsunet din marile arene internaționale. Printre exemple, nume mari, nume de legendă: Iolanda Balaș, Doina Melinte, Maricica Puică, Paula Ivan.

Publicitate și consultanță prin atletism

Prin website-ul Atlet Info, AJA Brașov vă propune următoarele servicii de publicitate și consultanță:

1). Publicitate online Atlet Info

– banner de tip Leaderboard (728×90 pixeli), în dreapta logo Atlet Info, deasupra meniu, 300 euro/ lună;

– bannere pe homepage/ pagina principală, în zone opționale, la alegerea partenerului, de tipurile Medium Rectangle (300×250 pixeli), Vertical Rectangle (240×400 pixeli), Large Rectangle (336×280 pixeli), 150 euro/ lună/ bucată;

– bannere postate în text articol, de tip Pop-Under (720×300 pixeli), 100 euro/ articol/ lună din categoriile Evenimente, Editoriale, Reportaje sau Interviuri, Medium Rectangle (300×250 pixeli) și Large Rectangle (336×280 pixeli), 50 euro/ articol/ lună din categoriile Știri, Utile, Cronici, Avancronici sau Rezultate;

– bannere formate și dimensiuni speciale, reclame tip video sau alte formate – preț în funcție de solicitare;

– advertoriale tip comunicate de presă, cu informații din domeniul sportiv, transmise de partener, 100 euro/ advertorial, în oricare dintre categorii (Știri, Cronici, Utile etc.);

– advertoriale tip comunicate de presă, cu informații din domenii extrasport, transmise de partener, 150 euro/ advertorial, în categoria Parteneri;

– advertoriale conținut unic și original (documentare, concept, editare, publicare, imagini foto sau video) realizat de Atlet Info, cu subiect dedicat/ ales de partener, 300 euro/ advertorial, în categoria Parteneri numai dacă subiectul este extrasportiv, se percep costuri suplimentare în caz de deplasare pe teren;

– branding website, 1.000 euro/ lună.
Bannerele/ graficele sunt furnizate de partener.

2). Publicitate concursuri și evenimente organizate de AJA Brașov

– logo site concurs/ eveniment, cu link extern;
– logo afiș oficial, invitații, comunicate, documente oficiale, diplome de premiere și diplome de participare;
– roll-up, bannere și alte materiale de promovare în zonele de eveniment (start, sosire, traseu, sala conferință de presă, festivitate deschidere, festivitate premiere etc.).

3). Publicitate printuri

– logo pe toate documentele cu antet transmise de Asociația Județeană de Atletism: comunicate de presă, invitații, comunicări interne, comunicări instituții etc.

4). Servicii grafică

– identitate vizuală: creare logo, materiale promoționale, manual de identitate;
– web design: bannere, cover rețele sociale (Facebook, Google+, LinkedIn, Youtube, Twitter, Instagram etc.), iconuri și elemente grafice;
– grafică print: roll-up, pop-up, banner outdoor/ mesh, brosuri/ pliante/ flyere, afișe publicitare, invitații eveniment.

5). Servicii foto și video

– închiriere tabelă electronică mobilă de tip ecran led (dimensiuni 6×3 m și 3×3 m), cu toate serviciile aferente (transport în locație, manipulare, închiriere, mentenanță și suport tehnic, difuzare spot-uri video, transmisie live);

– producție spoturi video (prezentare competiție, film eveniment);

– transmisie video live (online și tv);

– foto eveniment (conferințe de presă, concurs, festivități deschidere și premiere etc.);

– cabină foto print rapid (Facebook, Instagram, telefon mobil – galerie foto), cu interfață personalizată eveniment.

6). Consultanță

– consultanță, strategie și proiecte pentru societăți comerciale și organizații sportive;
– consultanță, strategie și proiecte pentru campanii publicitare;
– consultanță și strategie pentru/ lansare/ promovare de produse și servicii;
– consultanță organizare competiții și evenimente sportive;
– consultanță înființare, organizare și reorganizare organizații sportive;
– consultanță fiscală, juridică și de management în domeniul sportiv;
– consultanță media, comunicare, promovare sau vânzări;
– consiliere personală (antrenamente, nutriție, medicină sportivă) sportivi amatori, de performanță sau profesioniști.

Toate tarifele sunt negociabile, în funcție de perioada de contract și de cerințele partenerului. La serviciile unde nu vă sunt prezentate prețurile propuse de AJA Brașov, așteptăm să ne contactați, prin e-mail la contact@ajabrasov.ro. Sau completați formularul pe care îl găsiți aici. Apoi, revenim cu o ofertă personalizată, în funcție de solicitare.

Distribuie