Voluntari

Voluntari
Apreciază acest articol

Voluntari la Asociația Județeană de Atletism Brașov. Hai în echipa AJA Brașov! Te așteptăm să ni te alături și să participi la cele mai importante competiții de atletism din județul Brașov. Le pregătim împreună, ne bucurăm împreună!

Concursuri județene, regionale, naționale și internaționale, demonstrații și prezentari, proiecte cu impact sportiv, caritabil și social – toate acestea, dar și multe altele le vom trăi împreună, toți cei care fac parte din echipa AJA Brașov.

Nu contează vârsta, nu contează studiile sau pregătirea pe care le ai, nu contează ce faci în viața de zi cu zi. Fiecare își are locul lui în echipa noastră!

Asociația Județeană de Atletism Brașov îți propune doar să completezi ACEST FORMULAR. Apoi unul dintre colegii noștri te va contacta.

Voluntari în echipa AJA Brașov, informații despre tine

Ne-ar fi de ajutor dacă la ultimul câmp de completat din Formular, ca și Mesaj, ne-ai trimite, dacă vrei, și alte informații despre tine:

– Limbi străine cunoscute și nivelul de autoevaluare;

– Nevoi specifice: dacă există anumite nevoi specifice, de care ar trebui să ținem cont pentru a-ți putea desfășura activitatea în cadrul AJA Brașov, te rugăm să le menționezi la completarea formularului;

– Experiențe anterioare de voluntariat: dacă există, te rugăm să ne spui, pe scurt, la ce alte evenimente sau activități ai mai participat ca voluntar și care au fost responsabilitățile tale;

– Domeniul de voluntariat: logistică evenimente, asistență pentru competiții, asistență pentru sportivi, media, foto;

– Ai bicicletă și poți să fii unul dintre voluntarii care pedalează în urma plutonului de alergători?

– Regim alimentar: dacă ești vegetarian, vegan sau ai diferite intoleranțe alimentare, te rugăm să le menționezi aici;

– Mărime tricou/ hanorac (XS, S, M, L, XL, XXL);

– Descrie-ne, în câteva cuvinte, care este motivația ta de a fi voluntar.

De asemenea, ne poți contacta și prin e-mail.

Voluntari

Prelucrare date cu caracter personal

Nu-ți face griji! Toate aceste informații despre tine (nume și prenume, data nașterii, adresă, telefon, e-mail, imagine etc.), indiferent cum vor fi trimise (formular sau e-mail) vor fi preluate, vor fi prelucrate și vor fi păstrate numai în baza de date a Asociației Județene de Atletism (AJA) Brașov.

Acest informații nu vor fi înstrăinate de către Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, nu vor fi transmise unei terțe părți și vor fi utilizate numai pentru realizarea scopului pentru care ne-au fost transmise, respectând Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal adoptată de AJA Brașov și legislația în vigoare.

Dacă ulterior, fie că te-ai implicat și ai participat la vreo acțiune/ activitate/ competiție în calitate de voluntar al AJA Brașov, fie că nu, și te răzgândești, deci nu mai vrei să faci parte din echipa de voluntari a Asociației Județene de Atletism Brașov, nu mai dorești ca datele tale cu caracter personal să figureze în baza noastră de date și în Registrul de voluntari al AJA Brașov cu statutul de „Voluntar activ”, te rugăm să ne anunți, printr-un mesaj transmis prin e-mail, la adresa contact@ajabrasov.ro.

Din punct de vedere legal, mesajul tău va fi preluat ca și Notificare, va fi interpretat, va fi prelucrat și va fi înscris în arhiva AJA Brașov cu titlul de „Notificare”.

Fișa voluntarului, Scrisoare de recomandare 

După primirea mesajului tău, într-un număr rezonabil de zile, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice, AJA Brașov te va contacta în scris și îți va răspunde printr-un mesaj transmis pe e-mailul tău de contact, la adresa de e-mail de unde ni s-a trimis Notificarea, aplicându-se următoarea procedură:

1. Asociația Județeană de Atletism Brașov îți va confirma, printr-un document cu titlul de „Răspuns”, tratat ca atare din punct de vedere legal, că a primit Notificarea și te va informa că:

– nu mai faci parte din echipa de voluntari a Asociației Județene de Atletism Brașov;

– AJA Brașov nu a folosit datele tale cu caracter personal în alt scop decât în scopul declarat inițial, că nu le-a transmis unei terțe părți pe toată perioada colaborării și că nu le va transmite unei terțe părți nici din momentul primirii Notificării;

– AJA Brașov nu mai utilizează datele tale cu caracter personal și că nu mai figurezi în Registrul de voluntari al AJA Brașov cu statutul de „Voluntar activ”.

2. Asociația Județeană de Atletism Brașov îți va transmite online, prin document atașat la respectivul Răspuns, Fișa ta de voluntar, în care, pe lângă informațiile cu caracter personal pe care nu mai dorești să le păstrăm în baza de date, va fi cuprins și istoricul activității tale ca voluntar în echipa AJA Brașov, cu evaluare generală.

3. Asociația Județeană de Atletism Brașov îți va propune să completezi un Formular online de tip sondaj, informațiile pe care ni le vei furniza urmând să fie utilizate în analizarea, evaluarea și eficientizarea operațiunilor de voluntariat ale AJA Brașov.

4. La solicitarea ta scrisă, specificată în Notificare, dar și trimisă ulterior, prin e-mail, Asociația Județeană de Atletism Brașov îți va elibera o Scrisoare de recomandare.

Distribuie